Promoties


 

PROMOTIES  KADILLE WELLNESS zolang de voorraad strekt

BIJ HET BOEKEN VAN EEN GELAATSVERZORGING EN AANKOOP PRODUKT

OM THUIS JE HUID TE VERZORGEN …

 

SRNS PRO 60 golden hours  anti-age dagcrème  (95,00) + gratis oogcrème SRNS 15ml ter waarde van 56,00 euro  

 

SRNS power anti-age serum (98,00) met 2 gratis maskers ter waarde van 48,00 euro

 

WHITE golden hours verhelderende dagcrème tegen pigmentvlekken met  SPF 15 (74,20) + gratis oogcrème SRNS 15ml ter waarde van 56,00 euro 

 

O2 golden hours anti-age zuurstofgevende dagcrème (73,40) + gratis oogcrème SRNS 15ml ter waarde van 56,00 euro

 

HYDRACURE  hydraterende dagcrème normal to dry (55,00) + gratis hydraterend serum ter waarde van 57,50 euro

 

HYDRACURE hydraterende dagcrème normal to dry + refill 50ml nu 78,00 euro voor 2x 50ml

 

VITAMINE C dagcrème  (72,00) + gratis oogcrème ter waarde van 47,70 euro

 

SO DELICATE dagcrème voor gevoelige huid (68,00) + gratis serum ter waarde van 72,50 euro

 

ROYAL JELLY  voedende dagcrème met honing (50,40) + gratis super hydraterend serum hyaluric force 15ml

 

Gamma PUR EXPERT  huid getinte dagcrème voor de onzuivere huid  (41,40) nu met gratis reinigerset mini

 

Gamma PUR EXPERT onzuivere, vette, gemengde … dagcrème (41,20) nu met gratis reinigerset mini

 

Alle promo's tot einde voorraad.

VOOR MEER INFO MAIL NAAR KATIA@KADILLE-WELLNESS.BE  OF BEL

0496/975817CORONAMAATREGEL :

MONDMASKER verplicht en handen ontmetten bij het binnenkomen.

Breng voldoende eigen handdoeken mee 

voor verzorging of massage : groot strandlaken + kleine handdoek + fleece deken om je te bedekken

voor de sauna : 3 grote badhanddoeken per persoon + slippers en evtl. badjas

 

HUISREGELS KADILLE WELLNESS

Kadille Wellness is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, allergische reacties of dergelijke meer. De klant betreedt de installaties en ondergaat de behandelingen volledig op eigen risico.
De klanten zijn verplicht zich te douchen alvorens van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken en dames dienen zich te ontschminken.  Produkten ter gebruik hiervoor zijn gratis voorhanden.
Het is verboden dranken en voedingswaren te nuttigen in onze installaties.  We hebben hiervoor een tafeltje beschikbaar. De klant dient zijn eigen afval terug mee te nemen.
Het is verboden zeep, shampoo, olie, zonnecrème of andere produkten te gebruiken in de zetels, jacuzzi, sauna en stoombad. Indien dit toch gebeurt zullen de reinigings- en of herstellingskosten aangerekend worden aan de klant alsook de schade die hieruit voortvloeit omdat we de installaties niet meer kunnen verhuren en dit met een minimumbedrag van 500 euro per dag dat we niet kunnen verhuren.
Voorwerpen eigen aan de wellness die vervreemd of beschadigd worden zullen worden aangerekend.
Kadille Wellness is een rookvrij gebouw.  Roken is enkel toegestaan op het terras (niet in de jacuzzi) en de peuken horen in de asbak en niet in de bloembakken of bij de buren.
Indien u vb. een glas breekt gelieve het ons te melden zodat we extra kunnen opletten bij de opkuis zodanig dat de klanten na u zich niet kwetsen.  Glas in de jacuzzi kan grote gevolgen hebben daarom is het ook verboden drank te nuttigen in de jacuzzi tenzij met onze onbreekbare glazen.
Te laat komen wordt ingerekend in de geboekte behandeling of verhuursessie. Het later verlaten van de geboekte verhuursessie van de wellness zal in rekening gebracht worden. Kom 5 à10’ op voorhand naar de wellness zodat we u de nodige uitleg kunnen verschaffen.  Verlaat de ruimtes op het tijdstip van het geboekte uur zodat we de tijd hebben alles hygiënisch te reinigen vooraleer de klant na u komt.  Als u huurt van 14 tot 16u dan wordt u om 16u aan de kassa verwacht om af te rekenen. Komt u later aan de kassa dan wordt u een supplement aangerekend van 15 euro per begonnen kwartier en wordt dit vergoed aan de mensen die na u geboekt hebben.
Het binnenmassagebad is niet standaard inbegrepen en moet vooraf gereserveerd worden zodat we het kunnen vullen voor u aankomt. Het bad mag door de klant niet geledigd en terug gevuld worden. We vragen uitdrukkelijk ook geen extra water bij te voegen. Door de jets zou het bad anders overlopen.
Alle installaties worden door ons vooraf ingesteld. Gelieve niet aan de knopjes, bedieningspanelen, thermostaat en open haard te komen maar het ons te vragen. Met een eenvoudige druk op de walkie talkie staan we zo bij u.
Badlinnen,slippers en handdoeken kunnen bij ons gehuurd worden. Indien de klant geen linnen huurt bij ons dient hij per persoon minimaal 2 grote handdoeken mee te brengen (1 voor in de sauna en 1 voor in de zetels) en dit ter bescherming van het hout en zetels en om hygiënische redenen. Indien de klant onvoldoende handdoeken meebrengt dan zal die verplicht zijn een handdoekenpakket bij ons te huren. Wegens Covid verhuren wij echter momenteel geen linnenpakketten.
Bij reservatie dient onmiddellijk een voorschot van 50% overgemaakt te worden op ons bankrekeningnummer BE31 478604097155 of het nummer van de cadeaubon door te geven.  
Zonder deze bovengenoemde garanderen we geen reservatie.  Het kan zijn dat last-minute de klant gevraagd wordt zijn betalingsbewijs door te mailen.
Bij reservaties en no show zal het volledig bedrag in rekening worden gebracht.
Een technisch defect aan 1 van de installaties is geen reden tot annulatie. Wij bieden u graag een compensatie aan.
Aangekochte cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum aankoop en worden onder geen beding verlengd.  Bij reservatie dient gemeld te worden dat er betaald zal worden met een cadeaubon.
Kadille wellness kan klanten weigeren zonder zich hier te moeten voor verantwoorden.
Kinderen jonger dan 12 worden niet toegelaten in de wellness en dienen altijd vergezeld te zijn door een volwassen persoon. Per extra persoon zal een supplement worden aangerekend. Maximaal 4 personen in totaal.
Bij acties of speciale gelegenheden zoals Valentijn kunnen geen cadeaubonnen ingeruild worden als betaalmiddel – enkel cadeaubonnen specifiek aangekocht voor die speciale actie of dag zullen wel worden aanvaard.
Reserveren of een cadeaubon aankopen of krijgen betekent automatisch akkoord met onze huisregels.
Bij verdere vragen kontakteer ons gerust.
VANAF 1/11/20 zullen de nieuwe prijslijsten van toepassing zijn. Voor aangekochte cadeaubonnen voor 1/11/20 en je wijzigt van wellness naar behandeling of omgekeerd zal het oude tarief bekeken worden om de waarde van de bon te bepalen en zal evtl. een supplement aangerekend worden indien er een meerprijs is.SPECIALE ACTIES EN PROMOTIES ... klik hier voor meer info