Promoties


 

PROMOTIES  KADILLE WELLNESS

NIEUWE STEENWEG 1 - HEIDEKRUIDSTRAAT 7 

8420 DE HAAN - 0496/975817

 - WWW.KADILLE-WELLNESS.BE - BE 0766 0180 729

 

ENKEL IN JANUARI 2024 GEVEN WE EEN EXTRA KORTING VAN -15% op de onderstaande prijzen met een  *

REINIGINGSPROMO met reinigingsmelk + toning lotion: 59 euro *

REINIGINGSPROMO met soft scrub + lotion: 63,40 euro *

REINIGINGSPROMOBOX met bi-phase make-up remover + soft scrub O2 +  lotion :  80 euro *

PROMOBOX SRNS PRO 60 met anti-age dagcrème + hyaluronic serum : 102,50 euro 

PROMOBOX HYDRATEREND + MASKER : 110,20 euro *

PROMOBOX O2 met zuurstofgevende dagcrème + hyaluronic serum : 79,40 euro *

PROMOBOX 02 verrassingsbox met 5 producten : 102,75 euro

PROMOBOX RIDES  met anti-rimpel dagcrème rides + gratis SRNS booster + bi-phase make-up remover : 99 euro *

PROMOBOX WHITE spf 15 met verhelderende dagcrème tegen pigmentvlekjes + gratis eye repair oogcrème + ampoulle vitamine C  : 75,00 euro *

PROMOBOX HYDRATEREND met dagcrème + hyaluronic serum in combi met gelaatsverzorging uw product aan prijs van de dagcrème 68,50 euro - zonder gelaatsverzorging 88,50 euro

PROMOBOX B-CALM voor supergevoelige en/of couperose met hydraterende dagcrème + micelaire reinigingsgel + sos serum = 102,50 euro

PROMOBOX PUR EXPERT met dagcrème + reinigingsgel/mousse + exfoliërende tonic : 52 euro 

PROMOBOX ROYAL JELLY met dagcrème + exfoliërend masker en bi-phase make-up remover : 60 euro 

PROMOBOX HYDRA ELEMENTS VOOR DE MANNEN met dagcrème + oogroller en cool scrub : 64,50 euro *

FOREVER FIT anti-cellulitecrème met 33% gratis produkt : 81,00 euro *

ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS crème + aanbrengborstel : 59 euro

SMART SORBET BODYLOTION 50% korting : 25,50 euro

WHITE TEA BODYLOTION 400ml : 46,50 euro 

ZONNEPRODUKTEN  AAN - 50%

OVERIGE LOSSE PRODUKTEN THUISGEBRUIK  *

 

Promoties geldig tot einde voorraad.HUISREGELS KADILLE WELLNESS

 

Kadille Wellness is een adult only wellness - max. 4 personen. Op de prijslijst is de prijs van de wellness vermeld voor 2 personen.

 

Kadille Wellness is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, allergische reacties of dergelijke meer. De klant betreedt de installaties en ondergaat de behandelingen volledig op eigen risico.

 

De klanten zijn verplicht zich te douchen alvorens van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken en dames dienen zich te ontschminken.  Produkten ter gebruik hiervoor zijn gratis voorhanden.

 

Het is verboden dranken en voedingswaren te nuttigen in onze installaties.  We hebben hiervoor een tafeltje beschikbaar. De klant dient zijn eigen afval terug mee te nemen.

 

Het is verboden zeep, shampoo, olie, zonnecrème of andere produkten te gebruiken in de zetels, jacuzzi, sauna en stoombad. Indien dit toch gebeurt zullen de reinigings- en of herstellingskosten aangerekend worden aan de klant alsook de schade die hieruit voortvloeit omdat we de installaties niet meer kunnen verhuren en dit met een minimumbedrag van 500 euro per dag dat we niet kunnen verhuren.

 

Voorwerpen eigen aan de wellness die vervreemd of beschadigd worden zullen worden aangerekend.

 

Kadille Wellness is een rookvrij gebouw.  Roken is enkel toegestaan op het terras (niet in de jacuzzi) en de peuken horen in de asbak en niet in de bloembakken of bij de buren.

 

Indien u vb. een glas breekt gelieve het ons te melden zodat we extra kunnen opletten bij de opkuis zodanig dat de klanten na u zich niet kwetsen.  Glas in de jacuzzi kan grote gevolgen hebben daarom is het ook verboden drank te nuttigen in de jacuzzi tenzij met onze onbreekbare glazen. Eten in de jacuzzi is verboden.

 

Te laat komen wordt ingerekend in de geboekte behandeling of verhuursessie. Het later verlaten dan de geboekte verhuursessie van de wellness zal in rekening gebracht worden. Kom 5 à10’ op voorhand naar de wellness zodat we u de nodige uitleg kunnen verschaffen.  Verlaat de ruimtes op het tijdstip van het geboekte uur zodat we de tijd hebben alles hygiënisch te reinigen vooraleer de klant na u komt. Als u huurt van 14 tot 16u dan wordt u om 16u aan de kassa verwacht om af te rekenen. Komt u later aan de kassa dan wordt u een supplement aangerekend van 15 euro per begonnen kwartier en wordt dit vergoed aan de mensen die na u geboekt hebben.

 

Het binnenmassagebad is niet standaard inbegrepen en moet vooraf gereserveerd worden zodat we het kunnen vullen voor u aankomt. Het bad mag door de klant niet geledigd en terug gevuld worden. We vragen uitdrukkelijk ook geen extra water bij te voegen. Door de jets zou het bad anders overlopen.

 

Alle installaties worden door ons vooraf ingesteld. Gelieve niet aan de knopjes, bedieningspanelen, gordijnen, thermostaat en open haard te komen maar het ons te vragen. Met een eenvoudige druk op de walkietalkie staan we zo bij u.

 

Badlinnen,slippers en handdoeken kunnen bij ons gehuurd worden. Indien de klant geen linnen huurt bij ons dient hij per persoon minimaal 2 grote handdoeken mee te brengen (1 voor in de sauna en 1 voor in de zetels) en dit ter bescherming van het hout en zetels en om hygiënische redenen. Indien de klant onvoldoende handdoeken meebrengt dan zal die verplicht zijn een handdoekenpakket bij ons te huren.

 

Bij reservatie van de wellness dient onmiddellijk een voorschot van 50% overgemaakt te worden op ons bankrekeningnummer 

BE31 478604097155  of het nummer van de cadeaubon doorgegeven te worden.  Zonder deze bovengenoemde garanderen we geen reservatie.  

 

Bij reservaties dient de klant zijn betalingsbewijs of cadeaubonnummer door te mailen naar katia@kadille-wellness.be en dit om zijn reservatie te garanderen.

 

Bij reservaties en no show of annulaties van minder dan 24u voor de afspraak zal het volledig te betalen bedrag in rekening worden gebracht zowel voor de wellness als voor het instituut. 

 

Indien gereserveerd werd met een cadeaubon zal bij no show of laattijdige annulatie minder dan 24u voor de afspraak de cadeaubon ingehouden worden en niet meer kunnen hergebruikt worden op latere datum.

 

Indien de klant echter, de dag van annulatie, een doktersattest kan voorleggen zal het voorschot (of de bon) hergebruikt kunnen worden voor een nieuwe afspraak binnen de 3 maand na deze annulatie. De nieuwe afspraak moet binnen de vervaldag van de bon vallen. Betaalde voorschotten worden niet terugbetaald.

 

Een geannuleerde afspraak kan enkel maar 1 keer verplaatst worden naar een nieuwe datum die valt voor de bon vervallen is. Wordt deze terug geannuleerd voor welke reden ook dan vervalt het betaalde voorschot of de volledige cadeaubon.

 

Een technisch defect aan 1 van de installaties is geen reden tot annulatie. Wij bieden u graag een compensatie aan.

 

Aangekochte cadeaubonnen hebben een vervaldag en worden onder geen beding verlengd.  Bij reservatie dient gemeld te worden dat er betaald zal worden met een cadeaubon.

 

Kadille wellness kan klanten weigeren zonder zich hier te moeten voor verantwoorden.

 

Bij acties of speciale gelegenheden zoals Valentijn kunnen geen cadeaubonnen ingeruild worden als betaalmiddel – enkel cadeaubonnen specifiek aangekocht voor die speciale actie of dag zullen wel worden aanvaard.

 

Reserveren of een cadeaubon aankopen of krijgen betekent automatisch akkoord met onze huisregels. 

 

Voor de wellness is de standaardformule : privé-gebruik van de sauna, Turks stoombad, buitenjacuzzi op terras, loungeruimte met of zonder open haard (+10,00), douches en aparte kleedkamer met toilet.

Douchegel, shampoo, conditioner, scrubzout, démaquillant, verzorgingsproduktjes en gebruik haardroger + glas fruitsap en karafwater is inbegrepen in de wellnessverhuur.

 

Bij verdere vragen kontakteer ons gerust.

 

Al deze regeltjes zijn we genoodzaakt op te stellen doordat vele klanten zich nergens aan houden. Helaas moeten de goede klanten inboeten door de slechte ervaringen die we jammergenoeg meerdere malen meegemaakt hebben. 

 

Dank u voor uw begrip en tot binnenkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 SPECIALE ACTIES EN PROMOTIES ... klik hier voor meer info