Promoties


PROMOTIES KADILLE WELLNESS VOOR THUIS

 

SPRINGBOX WHITE SPF 15 PROMO
Bij aankoop van Timexpert White SPF15 krijg je de Lift(IN) Eye Contour GRATIS in een leuke Lentebox
Promoprijs : 74,20 euro
 
TE Anti-Aging Clarifying Cream SPF15 50ML
• Herstelt de helderheid, stralendheid en transparantie van de huid
• Bevat zonnebescherming tegen UVA en UVB.
• Geschikt vanaf 30 jaar
 
Lift(In) Eye Contour 15ml
• Oogcontourverzorging die lift, ontspant en volume geeft
• De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd
• Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid.
 
SO DELICATE PROMO
Een kenmerk voor een gevoelige huid is dat haar beschermende barrière niet goed werkt en ze daarom niet in staat is om zich te verdedigen tegen externe agressies.
 
So Delicate is in staat om de huid te kalmeren, comfort te bieden en de natuurlijke afweersystemen ervan dag na dag te versterken. Promoprijs : 68 euro
SOS D-Sensitizing Serum 30ml
• Een serum dat de meest gevoelige huid verzacht en kalmeert.
• Verzacht en beschermt de huid met een ontsteking werende werking.
• Aan te brengen op een gereinigde huid voor Tolerance Care. Bij een gemengde huid, kan enkel het serum worden gebruikt.
 
TOLERANCE CARE
• Verzacht, beschermt en hydrateert de huid die gevoelig is en snel reageert.
• De natuurlijke afweermechanismen worden versterkt en de tolerantiedrempel van de huid wordt geleidelijk hoger, waardoor de gevoeligheid vermindert.
• Normale tot droge huid en droge huid.
 

ROYAL JELLY PROMO
Heb jij last van een droge en vale (soms rokers) huid ? Dan is Royal Jelly voor jou de oplossing. De huid straalt opnieuw en voelt comfortabel. Promoprijs : 68 euro
MELTING MAKE-UP REMOVAL MILK AND LOTION 125ml 
•Twee werkingen in één stap. Reinigingsmelk en lotion die alle onzuiverheden en make-upresten op de huid zachtjes oplost. 
•De melk smelt onmiddellijk op de huid en wordt omgevormd in een delicate doorzichtige lotion met een aangename textuur en subtiele geur. 

PRO-RESILIENCE ROYAL CREAM EXTREME 50ml 
•Versterkt de huid, biedt een intense vitaliteit en voeding. 
•De verzorging zorgt ervoor dat een vermoeide, gestresseerde huid haar uitstraling terug wint.

TIMEXPERT RIDES PROMO BOX SUPREME

Bij aankoop van Age Cure, Timexpert Rides crème aan de helft van de prijs. Promoprijs : 199 euro

• Pre Renew: Herstructurerend product voor de huid. Een volledig veilige chemische en enzymatische peeling, met een enorme vernieuwende kracht. Geschikt voor elk huidtype 
• One No Lines: Booster die dynamische rimpels bestrijdt, huidcontracties neutraliseert en de gelaatsuitdrukking verzacht. 
• Two Densify: Serum dat helpt de huidstructuur te herstellen, met een krachtige regeneratieve werking die de huid gladder en compacter maakt.

Global anti-wrinkles crème Supreme 50ml 
• Vermindert rimpels en versterkt de huidstructuur 
• De huid wordt gladder, compacter en meer ontspannen

TIMEXPERT SRNS REPAIR NIGHT PROGRESS PROMO 

De 2 nieuwe producten van Timexpert SRNS, nu beschikbaar in een promodoos. Bij aankoop van het Timexpert SRNS Repair Night Progress serum 50ml krijg je 2 maskers gratis.
Promoprijs : 98 euro

Repair Night Progress serum 50ml 
• herstelt 's nachts en beschermt overdag. 
• Verjongt de huid in 7 dagen. 
• zorgt voor een heldere, gladde en vitale huid. 

"Repair Night Progress Mask (2 stuks) 
• De 2nd Skin Technology zorgt voor een betere hechting op de huid 
• Hoge concentratie 
• zorgt voor een heldere, gladde en vitale huid. 
• dringt dieper door in de huid 
• zachte textuur en compatibel met de huid”.

 

Maskers ook afzonderlijk verkrijgbaar 2 voor 40 euro ipv. 49 en 1 voor 22 euro.

SPRINGBOX SRNS 60 PROMO

Bij aankoop van SRNS60+ crème krijg je de Lift(In) Eye Contour GRATIS in een leuke Lentebox
Promoprijs : 95 euro

SRNS Pro 60+ Extra Nourishing Crème 50ML 
• Beschermt de huid dag en nacht tegen milieufactoren en versterkt de huid. 
• Het microreliëf van de huid wordt glad en rimpels vervagen 
• De elasticiteit en veerkracht van de huid nemen toe. 

Lift(In) Eye Contour 15ml 
• Oogcontourverzorging die lift, ontspant en volume geeft 
• De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd 
• Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid.

 

LAATSTE STUKS  PROMOBOXEN :

SRNS PRO 60 XMASBOX met extra nourishing cream pro 60 + minibooster + night repair eye voor 95 euro

O2 Continuous defence cream om de huid te revitaliseren, te voeden en zuurstof te geven met minibooster voor 73,40 euro of met minibooster en night repair eye voor 92 euro

 

HUIDANALYSE met lightskin apparaat : Maak nu dan een afspraak voor een gelaatsverzorging en/of koop de juiste produkten voor thuisgebruik en krijg de huidanalyse ter waarde van 35 euro GRATIS

Tijdens de coronacrisis leveren we gratis aan huis regio Bredene, De Haan, Klemskerke, Vlissegem en Wenduine Ook uw andere produktjes voor thuisgebruik of pakketjes om zelf een volledige verzorging thuis te doen. Cadeaubonnen ook mogelijk met speciale geldigheidstermijn die pas ingaat na de corona.

 

Alle promo's tot einde voorraad.

VOOR MEER INFO MAIL NAAR KATIA@KADILLE-WELLNESS.BE  OF BEL

0496/975817HUISREGELS KADILLE WELLNESS

Kadille Wellness is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, allergische reacties of dergelijke meer. De klant betreedt de installaties en ondergaat de behandelingen volledig op eigen risico.
De klanten zijn verplicht zich te douchen alvorens van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken en dames dienen zich te ontschminken.  Produkten ter gebruik hiervoor zijn gratis voorhanden.
Het is verboden dranken en voedingswaren te nuttigen in onze installaties.  We hebben hiervoor een tafeltje beschikbaar. De klant dient zijn eigen afval terug mee te nemen.
Het is verboden zeep, shampoo, olie, zonnecrème of andere produkten te gebruiken in de zetels, jacuzzi, sauna en stoombad. Indien dit toch gebeurt zullen de reinigings- en of herstellingskosten aangerekend worden aan de klant alsook de schade die hieruit voortvloeit omdat we de installaties niet meer kunnen verhuren en dit met een minimumbedrag van 500 euro per dag dat we niet kunnen verhuren.
Voorwerpen eigen aan de wellness die vervreemd of beschadigd worden zullen worden aangerekend.
Kadille Wellness is een rookvrij gebouw.  Roken is enkel toegestaan op het terras (niet in de jacuzzi) en de peuken horen in de asbak en niet in de bloembakken of bij de buren.
Indien u vb. een glas breekt gelieve het ons te melden zodat we extra kunnen opletten bij de opkuis zodanig dat de klanten na u zich niet kwetsen.  Glas in de jacuzzi kan grote gevolgen hebben daarom is het ook verboden drank te nuttigen in de jacuzzi tenzij met onze onbreekbare glazen.
Te laat komen wordt ingerekend in de geboekte behandeling of verhuursessie. Het later verlaten van de geboekte verhuursessie van de wellness zal in rekening gebracht worden. Kom 5 à10’ op voorhand naar de wellness zodat we u de nodige uitleg kunnen verschaffen.  Verlaat de ruimtes op het tijdstip van het geboekte uur zodat we de tijd hebben alles hygiënisch te reinigen vooraleer de klant na u komt.  Als u huurt van 14 tot 16u dan wordt u om 16u aan de kassa verwacht om af te rekenen.
Het binnenmassagebad is niet standaard inbegrepen en moet vooraf gereserveerd worden zodat we het kunnen vullen voor u aankomt. Het bad mag door de klant niet geledigd en terug gevuld worden. We vragen uitdrukkelijk ook geen extra water bij te voegen. Door de jets zou het bad anders overlopen.
Alle installaties worden door ons vooraf ingesteld. Gelieve niet aan de knopjes, bedieningspanelen, thermostaat en open haard te komen maar het ons te vragen. Met een eenvoudige druk op de walkie talkie staan we zo bij u.
Badlinnen,slippers en handdoeken kunnen bij ons gehuurd worden. Indien de klant geen linnen huurt bij ons dient hij per persoon minimaal 2 grote handdoeken mee te brengen (1 voor in de sauna en 1 voor in de zetels) en dit ter bescherming van het hout en zetels en om hygiënische redenen. Indien de klant onvoldoende handdoeken meebrengt dan zal die verplicht zijn een handdoeken-pakket bij ons te huren.
Bij reservatie dient onmiddellijk een voorschot van 50% overgemaakt te worden op ons bankrekeningnummer BE31 478604097155 of het nummer van de cadeaubon door te geven.  
Zonder deze bovengenoemde garanderen we geen reservatie.  Het kan zijn dat last-minute de klant gevraagd wordt zijn betalingsbewijs door te mailen.
Bij reservaties en no show zal het volledig bedrag in rekening worden gebracht.
Een technisch defect aan 1 van de installaties is geen reden tot annulatie. Wij bieden u graag een compensatie aan.
Aangekochte cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum aankoop en worden onder geen beding verlengd.  Bij reservatie dient gemeld te worden dat er betaald zal worden met een cadeaubon.
Kadille wellness kan klanten weigeren zonder zich hier te moeten voor verantwoorden.
Kinderen jonger dan 12 worden niet toegelaten in de wellness en dienen altijd vergezeld te zijn door een volwassen persoon.
Bij acties of speciale gelegenheden zoals valentijn kunnen geen cadeaubonnen ingeruild worden als betaalmiddel – enkel cadeaubonnen specifiek aangekocht voor die speciale actie of dag zullen wel worden aanvaard.
Reserveren of een cadeaubon aankopen of krijgen betekent automatisch akkoord met onze huisregels.
Bij verdere vragen kontakteer ons gerust.SPECIALE ACTIES EN PROMOTIES ... klik hier voor meer info