Promoties


 

 

 

PROMOTIES  KADILLE WELLNESS zolang de voorraad strekt

OM THUIS JE HUID TE VERZORGEN …

 

 

Ontdek onze refil dagcrèmes dus 2x een dagcrème aan promoprijs : 

 

SRSN PRO 60 refil met 2x anti-age dagcrèmes voor 114 ipv. 190,00

 

O2 refil met 2x zuurstofgevende anti-age dagcrèmes voor 88 euro ipv. 146,80 euro

 

HYDRACURE refil normal to dry 2x hydraterende dagcrèmes voor 64 euro ipv. 105 euro

 

 

Nieuw kleine formaten ideaal voor op vakantie - kan mee in handbagage - mogelijk in volgende producten  (50ml):

 

Bi-phase make up remover eyes - essential cleaning milk - essential toning lotion - express removal oil - b-calm micelair gelcleaner - balancing removal gel - balancing purifying lotion, handgel, handcrème, maskertjes ….

 

 

ROYAL JELLY cleaner + dagcrème nu voor 69,20 euro ipv. 87,90 euro

 

VITAMINE C PROMOBOX met nieuwe radiance C dagcrème + oogcrème + ampoulles aan 147,60 euro ipv. 196,60 euro

 

RIDES  met 1x dagcrème supreme + 1x duo oogcrème global eye treatment  (dag & nacht) in een mooi tasje voor 117 euro ipv. 169 euro

 

RIDES  1x dagcrème soft of rich + 1x ooggel van de O2 voor 84 euro ipv. 138 euro

 

SRNS power anti-age serum voor 98,00 met 2 gratis maskers ter waarde van 48 euro

 

SRNS anti-age duo met 1x dagcrème + 1x nachtcrème voor 96 euro ipv. 165,30

 

Reiningingsbox  met 1x bi-phase make up remover eyes + 1x soft scrub 02 + 1x toning lotion voor 87,80 euro

 

WHITE SPF 15 met 1x verhelderende dagcrème + 1x ooggel van de O2 voor 74,20 ipv. 128 euro

 

B-CALM promobox met reinigingsgel + corrigerende dagcrème spf 20 (of de light dagcrème )+ mini sos serum voor 107,50 ipv. 140,50 euro

 

OOK EDT VOOR MANNEN, SCHEERZEEP, SCRUB, MAKE-UP, HANDGEL, HANDCREME, KAARSEN, ... TE VERKRIJGEN

 

Alle zonneproducten aan -50%

 

Alle promo's tot einde voorraad.

VOOR MEER INFO MAIL NAAR KATIA@KADILLE-WELLNESS.BE  OF BEL

0496/975817 

HUISREGELS KADILLE WELLNESS

Kadille Wellness is een adult only wellness - max. 4 personen.
Kadille Wellness is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, allergische reacties of dergelijke meer. De klant betreedt de installaties en ondergaat de behandelingen volledig op eigen risico.
De klanten zijn verplicht zich te douchen alvorens van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken en dames dienen zich te ontschminken.  Produkten ter gebruik hiervoor zijn gratis voorhanden.
Het is verboden dranken en voedingswaren te nuttigen in onze installaties.  We hebben hiervoor een tafeltje beschikbaar. De klant dient zijn eigen afval terug mee te nemen.
Het is verboden zeep, shampoo, olie, zonnecrème of andere produkten te gebruiken in de zetels, jacuzzi, sauna en stoombad. Indien dit toch gebeurt zullen de reinigings- en of herstellingskosten aangerekend worden aan de klant alsook de schade die hieruit voortvloeit omdat we de installatiesniet meer kunnen verhuren en dit met een minimumbedrag van 500 euro per dag dat we niet kunnen verhuren.
Voorwerpen eigen aan de wellness die vervreemd of beschadigd worden zullen worden aangerekend.
Kadille Wellness is een rookvrij gebouw.  Roken is enkel toegestaan op het terras (niet in de jacuzzi) en de peuken horen in de asbak en niet in de bloembakken of bij de buren.
Indien u vb. een glas breekt gelieve het ons te melden zodat we extra kunnen opletten bij de opkuis zodanig dat de klanten na u zich niet kwetsen.  Glas in de jacuzzi kan grote gevolgen hebben daarom is het ook verboden drank te nuttigen in de jacuzzi tenzij met onze onbreekbare glazen. Eten in de jacuzzi is verboden.
Te laat komen wordt ingerekend in de geboekte behandeling of verhuursessie. Het later verlaten dan de geboekte verhuursessie van de wellness zal in rekening gebracht worden. Kom 5 à10’ op voorhand naar de wellness zodat we u de nodige uitleg kunnen verschaffen.  Verlaat de ruimtes op het tijdstip van het geboekte uur zodat we de tijd hebben alles hygiënisch te reinigen vooraleer de klant na u komt. Als u huurt van 14 tot 16u dan wordt u om 16u aan de kassa verwacht om af te rekenen. Komt u later aan de kassa dan wordt u een supplement aangerekend van 15 euro per begonnen kwartier en wordt dit vergoed aan de mensen die na u geboekt hebben.
Het binnenmassagebad is niet standaard inbegrepen en moet vooraf gereserveerd worden zodat we het kunnen vullen voor u aankomt. Het bad mag door de klant niet geledigd en terug gevuld worden. We vragen uitdrukkelijk ook geen extra water bij te voegen. Door de jets zou het bad anders overlopen.
Alle installaties worden door ons vooraf ingesteld. Gelieve niet aan de knopjes, bedieningspanelen, thermostaat en open haard te komen maar het ons te vragen. Met een eenvoudige druk op de walkietalkie staan we zo bij u.
Badlinnen,slippers en handdoeken kunnen bij ons gehuurd worden. Indien de klant geen linnen huurt bij ons dient hij per persoon minimaal 2 grote handdoeken mee te brengen (1 voor in de sauna en 1 voor in de zetels) en dit ter bescherming van het hout en zetels en om hygiënische redenen. Indien de klant onvoldoende handdoeken meebrengt dan zal die verplicht zijn een handdoekenpakket bij ons te huren. Wegens Covid verhuren wij echter momenteel geen linnenpakketten en dient u alles zelf mee te brengen.
Bij reservatie van de wellness dient onmiddellijk een voorschot van 50% overgemaakt te worden op ons bankrekeningnummer 
BE31 478604097155  of het nummer van de cadeaubon doorgegeven te worden.  Zonder deze bovengenoemde garanderen we geen reservatie.  
 
Ook bij duoverzorgingen vragen we per kerende een voorschot van 50% over te maken op onze bankrekening en dit om uw reservatie te garanderen.
 
Bij last-minute reservaties dient de klant zijn betalingsbewijs door te mailen naar katia@kadille-wellness.be en dit om zijn reservatie te garanderen.
 
Bij reservaties en no show of annulaties van minder dan 24u voor de afspraak zal het volledig bedrag in rekening worden gebracht zowel voor de wellness als voor het instituut.  Indien gereserveerd werd met een cadeaubon zal bij no show of laattijdige annulatie minder dan 24u voor de afspraak de cadeaubon ingehouden worden en niet meer kunnen hergebruikt worden op latere datum.
Indien de klant echter een doktersattest kan voorleggen zal het voorschot (of de bon) hergebruikt kunnen  worden voor een nieuwe afspraak binnen de 3 maand na deze annulatie. Betaalde voorschotten worden niet terugbetaald.
Een technisch defect aan 1 van de installaties is geen reden tot annulatie. Wij bieden u graag een compensatie aan.
Aangekochte cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum aankoop en worden onder geen beding verlengd.  Bij reservatie dient gemeld te worden dat er betaald zal worden met een cadeaubon.
Kadille wellness kan klanten weigeren zonder zich hier te moeten voor verantwoorden.
Bij acties of speciale gelegenheden zoals Valentijn kunnen geen cadeaubonnen ingeruild worden als betaalmiddel – enkel cadeaubonnen specifiek aangekocht voor die speciale actie of dag zullen wel worden aanvaard.
Reserveren of een cadeaubon aankopen of krijgen betekent automatisch akkoord met onze huisregels.
Bij verdere vragen kontakteer ons gerust.
VANAF 1/11/20 zullen de nieuwe prijslijsten van toepassing zijn. Voor aangekochte cadeaubonnen voor 1/11/20 en je wijzigt van wellness naar behandeling of omgekeerd zal het oude tarief bekeken worden om de waarde van de bon te bepalen en zal evtl. een supplement aangerekend worden indien er een meerprijs is.
 SPECIALE ACTIES EN PROMOTIES ... klik hier voor meer info